Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Újabb válogatás a Corvinus oktatóinak legutóbbi jelentős publikációiból

2023-09-25 15:18:00

A Főépület második emeletének keleti szárnyában tekinthető meg a legújabb összeállítás a Corvinus oktatóinak legutóbbi jelentős nemzetközi publikációiból.
Budapesti Corvinus Egyetem

A Corvinus stratégiai célja a jelentős nemzetközi folyóiratokban megjelenő publikációk számának növelése, az Egyetem kutatásainak nemzetközileg láthatóbbá tétele. Az Egyetem vezetése angolszász mintára a legjelentősebb publikációk és szerzőik vizuális kiemelésével is ösztönözni szeretné a kutatást, ezért évente két alkalommal vizuális gyűjtés készül az elmúlt évek legjelentősebb nemzetközi publikációiból. 

A 2023. szeptember 13-án ünnepélyes keretek között kihelyezett 15 poszteren a 2023 januárja és júniusa között az MTMT-be feltöltött corvinusos publikációk absztraktjai szerepelnek a corvinusos szerzők fényképeivel, a publikáció teljes tartalma pedig egy QR-kód segítségével érhető el. 

A kiválasztás kritériumai az alábbiak voltak:   

  • a folyóiratot nem az MDPI, a Frontiers Media vagy a PLOS kiadó jelenteti meg 
  • a corvinusos szerzői arány legalább 20% (corvinusos szerzőnek az Egyetem munkavállalója, illetve a Corvinus Doktori Iskolák PhD hallgatója/doktorandusza és doktorjelöltje tekinthető) 
  • a publikáció típusa article vagy review. 

A feltételeknek megfelelő, a publikáció megjelenési helyéül szolgáló folyóiratok AIp pontszáma szerint sorba rendezett 15 publikáció 2023 első feléből itt érhető el. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.23. - 12:07:19