Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Újabb sikeres Erasmus+ Staff Training hétnek adott otthont a Corvinus

2023-06-22 12:00:00

Sokadik alkalommal - a COVID óta másodszor - látta vendégül az Egyetem a nemzetközi Erasmus+ Staff Training keretében külföldi egyetemekről idelátogató kollégákat.

A résztvevők az országok (Belgium, Franciaország, Grúzia, Németország, Portugália, Spanyolország, Törökország) és egyetemi pozícióik szerint is változatos csoportot alkottak. Az egy hét alatt (2023. június 5-9. között) alkalmuk volt megismerni többek között a nemzetközi mutatóinkat, a csereprogramok működését, hátterét, valamint néhány szervezeti egységünk és kiváló oktatónk tevékenységét.  

A program egyik kulcspontja a mesterséges intelligencia és a ChatGPT alkalmazásában rejlő lehetőségekkel és veszélyekkel foglalkozó interaktív workshop volt. A gondolatébresztő prezentációk mellett a campust és Budapest fő nevezetességeit is büszkén mutattuk meg vendégeinknek. Az esemény szervezője a Nemzetközi Kapcsolatok és Akkreditációk volt, együttműködve a társszervezeti egységekkel és az akadémiai területtel. Saját kollégáink számára is hasznos volt az élő kapcsolatépítés és a tapasztalatcsere. A visszajelzések alapján a résztvevők pozitívan és elégedettséggel zárták a hetet, amely mindenkinek bőségesen adott új szakmai ismereteket. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.16. - 20:30:41