Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Új Bolyai-ösztöndíjas kutatóink

2024-06-13 12:35:00

A Corvinus két docense, Eisenberg-Nagy Marianna és Paragi Beáta nyerte el idén a kiemelkedő fiatal kutatóknak járó elismerést.
Budapesti Corvinus Egyetem

A Bolyai János Kutatási Ösztöndíjpályázatot idén februárban hirdette meg a Magyar Tudományos Akadémia. Céljuk azoknak a 45 évnél fiatalabb, tudományos fokozattal rendelkező kutatóknak a támogatása, akik még nem szereztek MTA doktori címet. Az 1997-ben alapított nagynevű díjjal elismerni és ösztönözni szeretnék a fiatal kutatók kiemelkedő kutatási-fejlesztési teljesítményét, valamint segítséget kívánnak nyújtani a doktori cím eléréséhez. 

Az idei 156 díjazott közül ketten a Budapesti Corvinus Egyetem oktató-kutatói.  

Dr. Eisenberg-Nagy Marianna 2020 óta az Operációkutatás és Aktuáriustudományok Tanszék docense. Tagja a Bolyai János Matematikai Társulatnak, valamint a Magyar Operációkutatási Társaságnak.  

Dr. Paragi Beáta 2018-ban nyerte el a dr.habil fokozatot a Corvinuson, jelenleg a Nemzetközi Kapcsolatok Tanszék docense. Angol, német, héber, norvég nyelvismerettel rendelkezik, jelenlegi kutatási területei közé tartozik az arab-izraeli konfliktus története és a nemzetközi segélyezés. 

Gratulálunk kiemelkedő teljesítményükhöz! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.15. - 11:58:38