Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Több mint négyezren vettek részt az idei nyílt napjainkon

2023-12-04 15:15:00

Az új szakok mellett a Corvinus új campusát is megismerhették a leendő hallgatók.

Budapesti Corvinus Egyetem

November 30-án, csütörtökön a mesterszakokra jelentkezők, másnap pedig az alap- és osztatlan képzésekre felvételizők töltötték meg a Corvinust. Az események iránt kiemelkedően sokan érdeklődtek, az első napon több mint 300 hallgató, a másodikon pedig több mint 4000 fő vett részt.  

A felvételizők mindkét nyílt napon szaktájékoztatókon pillanthattak bele az őket érdeklő képzésekbe, az alap- és osztatlan képzések nyílt napján pedig szakbemutatókkal is várták őket az Egyetem szakfelelősei és oktatói. 

Az alapszakos nyílt napon az aulát és a zsibongót is megtöltötték a kitelepülések, ahol többek között az egyes szakok, a nemzetközi lehetőségek, a Hallgatói Önkormányzat és számos diákszervezet mutatkozott be, a Kommunikáció standjánál pedig corvinusos ajándékokat nyerhettek a szerencsekeréken. Sokan voltak kíváncsiak a kollégiumi és sportolási lehetőségekre, de a Corvinus új campusát, a Gellért Campust is megismerhették a középiskolások. A programok alatt az ÖCSI Campus túrákon mutatta be az Egyetem legfontosabb és legkedveltebb pontjait az érdeklődőknek. Idén először külön programmal készültünk a szülőknek és a tanároknak. 

A felvételi jelentkezési határidő előtt természetesen még lesz lehetősége leendő hallgatóinknak arra, ahol többet tudjanak meg képzéseinkről. A középiskolások és mesterszakra jelentkezők számára készült honlapjaink mellett január 11-13. között az Educatio kiállításon is találkozhatnak velünk.  

Kollégáinknak és jelenlegi hallgatóinknak köszönjük a nyílt napon való részvételt, tájékoztatást, leendő diákjainknak pedig az érdeklődést!  

Sikeres felvételit kívánunk!  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.11. - 12:08:26