Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Több mint kétharmados többséggel támogatta a Szenátus az intézeti struktúra megújítását

2022-06-22 09:29:24

A Budapesti Corvinus Egyetem Szenátusa június 21-i ülésén az intézeti struktúra megújítása kapcsán több mint kétharmados többséggel támogatta a Szervezeti és Működési Rend módosítását, és többségi támogatást kaptak az intézetvezetői pozícióra pályázók is.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Június 21-én a Corvinus Szenátusa két előterjesztést is tárgyalt az intézmény akadémiai reformját jelentő átalakítás továbbviteléről. Az új intézeti struktúrát tartalmazó Szervezeti és Működési Rend (SZMR) módosítását 21 igen szavazattal, 1 nem és 2 tartózkodás mellett támogatta, míg az intézetvezetői pozícióra pályázók közül mindenki többségi támogatást kapott.  

Az SZMR módosítását a szenátusi véleményezés után a Kuratórium fogadja el, a Szenátus véleményét mérlegelve pedig a rektor véglegesíti az intézetvezetők felé tett ajánlatot, s a folyamat lezárásként, július elején megtartják az első intézeti értekezleteket a rektor részvételével. 

Az Egyetem vezetése köszönetét fejezi ki minden kollégának, aki részt vett ebben az inspiráló és jövőbe mutató folyamatban. 

Budapesti Corvinus Egyetem 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.18. - 05:27:45