Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Tízéves lett a Corvinus vízilabdacsapata

2023-10-13 13:50:00

Az összejövetelen beszédet mondott Vladár Csaba, a Corvinus Testnevelési és Sportközpont vezetője és Szőcs Gábor, a csapat edzője is.
Budapesti Corvinus Egyetem

A családias hangulatú rendezvényre a jelenleg is aktív játékosokon túl a korábbi keretek tagjai is ellátogattak a 76 tagot számláló alumni közösséget erősítve. Sokan közülük már a kezdetek óta képviselik a Corvinust, így például a 2013-as MEFOB sikerekhez is hozzájárultak egyetemünk színeiben. 

A fiúk 2022-ben MEFOB-arannyal, illetve a 2022-es Európai Egyetemi Játékokon elért bronzéremmel büszkélkedhedtek, valamint az Év Egyetemi Sportolója (2022) kitüntetés is a tavalyi keret sikere.  Büszkék rá, hogy a közös sikereken, barátságokon túl az alumni közösség részeként szakmai kapcsolatok, üzlettársi viszonyok is kialakulhatnak. 

Felső sor, balról jobbra: Korbács Gábor Ferenc, Békési Bulcsú, Manhertz Martin, Sebestyén Mátyás, Manhercz Ádám, Deutsch Máté, Kaposnyák Zsolt, Takács Balázs, Trombitás Károly, Hajas Dávid László, Kaiser Levente, Vladár Csaba, Pelle Balázs, Pápai Dávid 

Alsó sor, balról jobbra: Szőke Benedek Péter, Kapronczay Mór, Gergely István György, Halmos Péter, Szőcs Gábor 
 

z összejövetelen a játékosok videós vetítésen idézték fel az elmúlt évtized legnagyobb sikereit, kihívásait és igazán emlékezetes pillanatait. Szőcs Gábor, aki egykor szintén egyetemünk hallgatója volt, köszönetét fejezte ki a fiúknak, méltatta a közösen elért kiemelkedő eredményeket, valamint hangsúlyozta az egyetemi sport fejlesztésének fontosságát és lehetséges irányait.  

Vladár Csaba 2013, vagyis a kezdetek óta a csapat mellett áll, beszédében kiemelte, hogy a kosárlabda mellett már a vízilabdacsapatunk is a szívügye. Büszkén sorolta az elmúlt 10 év sikereit, és elmondta, hogy a vízilabdának igenis kiemelt szerepe van az egyetemi sportéletben, így a Corvinuson is. Célja, hogy a jövőben is támogassa a csapatot a versenyeken való részvételben lehetőségeihez mérten, hiszen jövő tavasszal MEFOB-küzdelmek, illetve a nyár folyamán a hazai rendezésű Európai Egyetemi Játékok vár majd a fiúkra. 

A Corvinus vízilabdacsapata folyamatosan várja új, lelkes tagjait, hiszen utánpótlásra mindig szükség van. Ha a tanórákon túl a medencében is szívesen kipróbálnád magad és képviselnéd a Corvinust, csatlakozz sportcsapataink egyikéhez! 
 

A csapathoz való csatlakozás érdekében keressétek bizalommal a csapat edzőjét, Szőcs Gábort (szocsgabi11@gmail.com), aki örömmel fogadja a frissen felvett vízilabdás hallgatók jelentkezését is, vagy keressétek a csapatot a közösségi média felületeiken (Facebook, Instagram). 

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.21. - 23:29:33