Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Adatvezérelt vállalkozásindítási workshop lesz novemberben a Corvinuson

2022-10-20 11:54:38

A nyertes csapat elutazhat a Glasgow-i Egyetemre.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus Épület

November 10-12. között angol nyelvű workshopot és versenyt szervez a Budapesti Corvinus Egyetem két intézete, a Vállalkozás és Innováció Intézet, illetve az Adatelemzés és Informatika Intézet a University of Glasgow-val, valamint a Vrije Universiteit Amsterdammal közösen.

A rendezvény célja, hogy fejlődési lehetőséget biztosítson a vállalkozásindítási terven dolgozó csapatok számára, elsősorban a piackutatás, a jogi ismeretek és az ökoszisztéma megismerése terén. A verseny fődíja egy részvételi lehetőség a University of Glasgow hasonló eseményén 2023 tavaszán. Az utazás költségeit a Corvinus Egyetem fedezi a nyertes csapat számára.

A szervezők minden olyan csapatot várnak, akik túl vannak az ötletelésen és éppen a piaci igények validálásán dolgoznak, fejlesztik az üzleti elképzeléseiket. A rendezvény alatt a Corvinus oktatói különböző workshopokon segítik a csapatok előrehaladását.

A résztvevők az üzletfejlesztési ismeretek mellett hasznos eszközöket ismerhetnek meg, melyekkel akár a saját oldaluk vagy applikációjuk fejlesztését is el tudják kezdeni. Betekintést kapnak a jogi teendőkbe is, illetve megismerkedhetnek a budapesti startup-ökoszisztéma több szereplőjével, akik egy ponton akár támogathatják is az induló vállalkozásokat.

A workshop három napjának helyszínei a BME és a Corvinus mellett az OTP Lab lesz, ahol Fischer András, az OTP innovációs igazgatója fogadja a résztvevőket. A workshop harmadik napján egy pitch versenyen dől el, mely csapat utazhat Glasgow-ba. A zsűri tagjai Dr. Fehér Péter, a Corvinus nemzetközi vezetője és Dr. Jillian Gordon, a Glasgow-i Egyetem Adam Smith Business Schooljának professzorasszonya lesznek.

A regisztráció határideje: 2022. október 29.

Maximum jelentkezők száma: 20 fő

A jelentkezési felület és további információk a Facebook-eseményben találhatók.

Projektmenedzser: Póta Krisztián – krisztian.pota@uni-corvinus.hu

Dream it. Want it. Build it.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.02. - 00:08:30