Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Már csak néhány napod van, hogy a Corvinust tedd az első helyre!

2023-04-20 15:52:00

Tudj meg mindent, ami a sorrendmódosításhoz szükséges!

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus Ambassador

…mert nem csak a rangsorokban vagyunk jók 

A Corvinus az ország egyik vezető gazdaság- és társadalomtudományi egyeteme, ám ezt nemcsak a különböző rangsorokban elért eredményeink mutatják, hanem egykori hallgatóink biztos egzisztenciája is, hiszen a végzést követően átlagosan 30%-kal keresnek többet* az azonos területen, de más egyetemen végzettekhez képest.   

…mert az itteni élmények egy életre szólnak 

Az egyetemi éveidnek nemcsak a tanulásról kell szólniuk, hiszen azokat az életre szóló kapcsolatokat, amelyekre évtizedekig számíthatsz, egyebek mellett az egyetemi éveid alatt alapozod meg. A baráti kapcsolataidat nemcsak a csoporttársaid körében építheted: csaknem 40 szakkollégiumunk és diákszervezetünk várja, hogy csatlakozz a közösségükhöz. Mind más és más tematikára épül. Az a közös bennük, hogy a tagok egy közös célért, illetve a közös érdeklődésük mentén töltik együtt a szabadidejüket.  

Találkoztál már a Studium Generaléval? Ők ingyenes érettségi előkészítőt tartanak, de ha végül alap- vagy osztatlan szakos corvinusos leszel, akkor az Öntevékeny Csoportok Irodája, azaz az ÖCSI garantálja, hogy a ponthúzástól egészen az első félév végéig a legjobb élményekben lehessen részed. 

…mert itthon és külföldön is színes közösség vár 

Hallgatóink nagyságrendileg ötöde a világ négy égtájáról érkezett hozzánk tanulni, így egy valóban színes közösség vár szeptembertől a corvinuson. Ha pedig te mennél külföldre, több lehetőség közül is válogathatsz. Választhatod a részképzéseinket, vagy a szakmai gyakorlatokat, de akár kettős diploma megszerzésére is van lehetőséged.  

Mit kell ehhez tenned? 

Ne kövesd el azt a hibát, hogy a „biztonsági tartaléknak” szánt képzést teszed az első helyre, hiszen így könnyen előfordulhat, hogy egy kevésbe erős képzésre vesznek fel. Jelöld meg első helyen a Corvinust! Mi bízunk a tudásodban, bízz magadban te is! 

Mikor?  

Legkésőbb július 12-ig teheted meg, összesen egy alkalommal.   

Hol?  

A felvi.hu-n kattints az E-felvételire! Itt keresd a sorrendmódosítás menüpontot. Erre kattintva meg fog jelenni az aktuális jelentkezési sorrended, a képzések mellett található nyíllal mozgathatod lejjebb vagy feljebb azokat. A sorrend beállítása után kattints a mentés gombra!  

Sikeres felvételit kívánunk!  

*A 2020-as DPR AAE adatok alapján 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.03.19. - 10:10:38