Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Szapáry György és Urbán Ágnes is elismerésben részesült március 15. alkalmából 

2023-03-16 12:01:04

A Corvinus címzetes professzora Magyar Érdemrend középkeresztje polgári tagozat kitüntetésben részesült, tanszékvezetőnk a MÚOSZ tiszteletbeli tagja lett.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Szapáry György (fotó: wikipedia.org)

Magyarország köztársasági elnöke nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából kitüntetést adományozott Dr. Szapáry Györgynek.

A közgazdász a Budapesti Corvinus Egyetem címzetes professzora, a Magyar Nemzeti Bank elnöki főtanácsadója, volt alelnöke, Magyarország korábbi washingtoni nagykövete.

A Magyar Érdemrend középkeresztje polgári tagozat elismerést a közgazdaság-tudomány és a diplomácia területén egyaránt kimagasló és értékteremtő életútja elismeréseként kapta.  

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) a március 15-ei Magyar Sajtó Napja alkalmából rendezett ünnepség keretében kiemelkedő és példaadó szakmai és közéleti tevékenységükért a MÚOSZ Tiszteletbeli Tagja címet adományoz.

A MÚOSZ székházában megtartott idei, keddi átadón az egyik díjazott Urbán Ágnes, a Budapesti Corvinus Egyetem Infokommunikáció Tanszékének tanszékvezető docense, a Mérték Médiaelemző Műhely kutatója lett.

A címet idén elnyerte még L. Ritók Nóra pedagógus, grafikusművész és Kukorelly Endre József Attila-díjas író, költő, újságíró.  

Urbán Ágnes

Gratulálunk az elismerésekhez! 

Forrás: MTI, MÚOSZ 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.19. - 20:37:48