Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet
Vissza a főoldalra

Rekordszámú frissdiplomást köszöntöttek a Corvinus alumni közösségében

2023-09-06 07:49:00

A frissdiplomások több mint 90 százaléka hozzájárult, hogy a jövőben az alumni kapcsolatok és karrierfejlesztés csapata tartsa velük a kapcsolatot.

“A júliusi diplomaosztókon több mint 1600 végzős diák részvételével lenyűgöző pillanatokat élhettünk át. Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy rekordszámú frissdiplomás adta hozzájárulását ahhoz, hogy csatlakozzon alumni közösségünkhöz” – mondják a kollégák. 

A naprakész alumni-nyilvántartás kiemelten fontos az Egyetem számos működési területén. Az adatgyűjtés kulcsfontosságú szerepet játszik a megújult Corvinus alumni kapcsolatok és karrierfejlesztés csapat munkájában, akik felelősek az Egyetem és az alumni közötti kölcsönösen előnyös, élethosszig tartó kapcsolat kialakításáért. A csapat különböző adatkezelési gyakorlatokra támaszkodik annak érdekében, hogy az Egyetem hatékonyan tudja bevonni az alumni közösséget az egyetemi életbe, az akkreditációtól kezdve a karrierfejlesztésen át az önkéntességig. 

“A 2023-as végzős évfolyam lelkes hozzáállása, amellyel kifejezik az Egyetem iránti elkötelezettségüket, igazán inspiráló. Miközben új kalandokba és karrierutakba kezdenek, az ő döntésük, hogy aktív tagjai legyenek alumni közösségünknek. Mindez a választásuk, hogy egy életen át tanulnak, fejlődnek és támogatják egymást, bizonyítja elkötelezettségüket, és megerősíti, hogy a Corvinus oktatásának hosszú távú hatása van” – mondják. 

Az alumni közösséghez való csatlakozás nem csupán a kapcsolattartásról szól; ez egy lehetőség arra, hogy a végzősök aktívan hozzájáruljanak és inspiráljanak jelenlegi és jövőbeli hallgatókat, akik követhetik a példájukat. Azzal, hogy megosztják saját tapasztalataikat és nézeteiket, a Corvinus alumni közösség tagjai kulcsszerepet játszanak a vezetők, úttörők és innovátorok következő generációja életútjának alakításában. 

Az alumni díszvendégek hagyománya a diplomaosztókon kiváló példája ennek. Idén nyáron kilenc alumnit köszöntöttek, akik beszédet tartottak a végzősöknek számos iparág képviseletében, mint a pénzügy, gazdaság, befektetés, egészségügy, energia és értékesítés. 

A 2023-as évfolyamunkhoz Ratatics Péter, a MOL operatív igazgatója és Corvinus alumnusza (gazdálkodás & management ’06) szólt. 

Ezt a fantasztikus eredményt ünnepelve az alumni kapcsolatok és karrierfejlesztés csapat izgatottan várja, hogy támogathassa végzőseink további fejlődését és sikerét. Elsőként egy őszi eseménysorozatot terveznek a Corvinus alumni közösség bevonásával, amely lehetőséget teremt arra, hogy újra kapcsolatba lépjenek évfolyamtársaikkal, visszatérjenek szeretett alma materükbe és eszmecserét folytassanak a világ különböző aktuális témáiról. 

A sorozat első eleme az „Alumni az első naptól” program, melynek során a csapat az onboarding héten végig jelen van, hogy üdvözölje az újonnan érkező hallgatókat, és tájékoztassa őket az alumni kapcsolatok és a Corvinus Egyetemen való karrierépítés fontosságáról. A kezdeményezés sikereiről egy következő cikkben számolunk be részletesen. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.12.07. - 00:36:10