Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Rangos nemzetközi szervezet választotta kuratóriumi elnökévé Hajnal György professzort

2023-09-22 12:30:00

Az Európai Közigazgatástudományi Akkreditációs Szövetség (EAPAA) a Corvinus Közpolitikai Tanszékének vezetőjét választotta kuratóriumának elnökévé.

Az Európai Közigazgatástudományi Akkreditációs Szövetség (EAPAA) szeptember 7-én Hajnal György professzort, a Corvinus Egyetem Közpolitikai Tanszékének vezetőjét választotta kuratóriumának elnökévé. Hajnal professzor kinevezése az EAPAA szakmai irányító testületének vezetőjévé egybeesik egy másik fontos szervezeti változással: az EAPAA arról is döntött, hogy globálisan kiterjeszti tevékenységét, így világszinten a harmadik legfontosabb (és a második legnagyobb) szereplővé lép elő a közpolitika, közmenedzsment és közigazgatási képzések akkreditációjának területén.  

A szervezet eddigi tevékenysége Európára korlátozódott, ahol a nemzetközi akkreditációk közel száz százalékát az EAPAA végezte. Ebbe beletartozik minden holland, valamint szinte az összes rangos képzés mind Nyugat- és Kelet-Európában. Az akkreditált programok teljes listája elérhető itt. Jelenleg az egyetlen magyarországi EAPAA akkreditált program ezen a területen a Corvinus MSc Közpolitika és Menedzsment programja. 

Wolfgang Drechsler (TalTech Egyetem / University College London / Harvard Egyetem), az EAPAA leköszönő elnöke, a Corvinus Egyetem díszdoktora gratulál Hajnal professzornak kinevezéséhez az EAPAA Közgyűlésén. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.03. - 00:56:07