Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Pótfelvételizz Sportközgazdász mesterszakunkra! 

2022-07-26 10:38:44

Jelentkezz augusztus 5-ig a felvi.hu-n!

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Ha a februári felvételi időszakban nem jelentkeztél magyarországi felsőoktatási képzésre, de úgy döntöttél, mégis folytatnád tanulmányaidat, valamint ha a rendes felvételi időszakban megjelölt képzések egyikére sem nyertél felvételt, most itt a lehetőség, hogy módosíts a választáson!  

A Corvinus pótfelvételi eljárása keretében a székesfehérvári Sportközgazdász képzésre jelentkezhetsz, nappali képzési rendben költségtérítéses finanszírozási formában. A képzés duális formában is elérhető. 

Ezért éri meg Sportközgazdász mesterszakon tanulni 

Képzésünkön olyan sportközgazdászokat szeretnénk képezni, akik akadémiai tudásukkal, üzleti ismereteikkel képesek az európai és a hazai sportéletben, valamint bárhol a világon önálló kreatív közgazdász szemléletű gondolkodásra. A képzést azoknak ajánljuk, akiknek szenvedélyük a sport, sportközgazdászként szeretnének tenni és dolgozni a magyar sportért akár itthon, akár nemzetközi környezetben, továbbá gazdasági érdeklődéssel és szemlélettel is rendelkeznek. Végzett sportközgazdászként elhelyezkedhetsz sportvállalatoknál, szakszövetségeknél a hivatásos és a szabadidősportban egyaránt.  

Mérhetően értékesebb diplomát szerezhetsz 
 
Az Oktatási Hivatal DPR AAE mérése az egyes egyetemeken végzettek jövedelmi helyzetét követi végig a végzést követő 7,-7,5 éven át. Az idei évben közzétett adatok szerint a Corvinuson szerzett oklevél egy teljes karrierút alatt akár összesen nettó 110 millió forint többletjövedelmet jelenthet, ami összesen 340 millió forint várható teljes keresetet jelent.*  

A felvételi eljárás időpontjai: 

  • alkalmassági vizsga 2022.08.15-19. 
  • írásbeli vizsga 2022.08.15-19.  
  • szakmai és motivációs beszélgetés 2022.08.15-19. 

Hogyan és mikor jelentkezz? 

A pótfelvételire a felvi.hu oldalon az E-felvételi menüpontban jelentkezhetsz augusztus 5-én éjfélig. 

Kérjük, figyelj arra, hogy a jelentkezés után hitelesíteni kell a felvitt adatokat az ügyfélkapun keresztül vagy postai úton, enélkül nem lesz érvényes a jelentkezésed! 

Részletesen információkat itt találsz a képzésről. 

Reméljük, szeptemberben veled is találkozhatunk! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.19. - 17:59:15