Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Partnerségi megállapodást kötött a Corvinus és a BDO Magyarország

2022-02-04 09:03:44

A Corvinus Egyetem a Vállalati és Intézményi Kapcsolatok közreműködésének köszönhetően bronz fokozatú és szakmai gyakorlatra vonatkozó együttműködést kötött a BDO Magyarországgal. A megállapodás keretében a vállalat számos módon fog hozzájárulni az Egyetem működéséhez és fejlődéséhez a következő egy évben.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A BDO Magyarország a legnagyobb magyar tulajdonban lévő pénzügyi tanácsadó vállalat, amely 1989 óta működik sikeresen hazánkban. A vállalat a hazai és nemzetközi környezetnek megfelelően nyújt teljes körű könyvelői, könyvvizsgálati és tanácsadási szolgáltatást ügyfeleinek. 

Magyarország egyik legnagyobb pénzügyi tanácsadói vállalataként mindig is nagy hangsúlyt fektetettek a következő generációk szakmai támogatására, és arra, hogy hozzájáruljanak a magyarországi pénzügyi képzés színvonalának emeléséhez. Az Egyetemmel is ebből a célból kötöttek partnerségi megállapodást 2022 februárjában. 

A bronz fokozatú partnerség keretében a vállalat az egyetemi és diákprojektek tárgyi támogatásában vesz részt, segíti a hallgatók gyakornoki helyekhez és állásokhoz való hozzáférését, illetve aktív tehetséggondozással, vendégelőadásokkal és szakmai kurzusokkal teszi változatossá az oktatást. 

A BDO Magyarország nagyon fontosnak tartja a Corvinus Egyetemmel megkötött megállapodását, ugyanis a magas színvonalú képzéssel és a tehetségek szakmai gondozásával egyaránt értéket teremthetnek a hallgatóknak és az Egyetemnek 

Bízunk benne, hogy az együttműködés kölcsönösen hasznos eredményeket hoz mindkét fél számára a jövőben.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.20. - 04:01:13