Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Pályázz és vegyél részt ingyen a „A jövő vezetői” tehetségprogramban

2023-09-21 13:00:00

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért egy felsőoktatásban résztvevő hallgatónak ingyenes részvételi lehetőséget biztosít a programban.
Budapesti Corvinus Egyetem

Felsőoktatásban részt vevő diákokat keresnek a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) szervezet „A jövő vezetői” tehetségprogramjára, akik közül egy sikeres pályázó ingyenes részvételi lehetőséget nyer a programra.  

A 570.000 Ft értékű program során a nyertes diák a nemzetközi trendek mellett a fenntarthatóságot stratégiai szinten képviselő hazai- és nemzetközi vállalatok sikeres gyakorlatait és megoldásait, valamint azok vezetőit és szakembereit ismerheti meg. 

A jövő kihívásai nagy részben fenntarthatósági kihívások, amelyeket minden vállalatvezetőnek és munkatársnak ismernie és kezelnie kell. Ebből a megfontolásból indította el a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) „A jövő vezetői” tehetségprogramját az Üzleti Világtanács (WBCSD) globális programját alapul véve. Célja, hogy a jövő vezetőinek bemutassa a vállalati fenntarthatóság komplex fogalmi rendszerét és már működő üzleti gyakorlatait, segítve őket abban, hogy vezetői pályájuk során ezen elvek mentén hozzák meg üzleti döntéseiket. 

A programról további részletek itt érhetők el. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.18. - 04:41:28