Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Pályázati felhívás a „A Környezet Védelméért” díjra

2023-03-02 14:18:27

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének díjára április 10-ig várják a jelöléseket.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége (KSZGYSZ) egy olyan szakmai érdekképviseleti nonprofit szervezet, amely 1992-es megalakulása óta szervezi és képviseli a hazai környezet- és természetvédelem, a környezetipar szereplőinek összefogását, továbbképzését és elismert, kiemelkedő partnere az államigazgatás, a gazdasági élet szinte valamennyi szereplőjének. A Szövetségnek immár 260 tagvállalata, pártoló és társult tagja van, akik a környezetvédelem valamennyi szakterületét képviselik. 

A KSZGYSZ által 2000-ben megalapított „A Környezet Védelméért” Díj célja, hogy a kiemelkedő környezetvédelmi ipari és -szolgáltatási tevékenységet folytatók tevékenységét, az e területen működő szakemberek eredményeit és tehetségét elismerje, számukra a Díj odaítélésével szakmai és erkölcsi támogatást biztosítson és lehetőséget adjon az elért eredmények szélesebb körben való megismertetéséhez. 

„A Környezet Védelméért” Díj 2022. évi pályázati felhívása 3 kategóriában várja a jelöléseket 2023. április 10-ig: 

  • vállalkozás kategória 
  • ifjúsági kategória 
  • magánszemély kategória 

A szakmai zsűri döntésével olyan kiemelkedő tevékenységeket díjaz, amelyeket a társadalom érdekében, a környezet terhelésének csökkentése, a környezetszennyezések megszüntetése, a fenntarthatóság és a körforgásos gazdasági modell érvényesítése érdekében végeznek. 

A 2022. évi díjakat a KSZGYSZ által szervezett, 2023. május 6-án tartandó 22. Országos Környezetvédelmi Találkozón adják át. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.28. - 14:55:06