Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Töltsd a nyarat ösztöndíjjal Amerikában!

2022-11-02 09:20:58

Az ösztöndíj lehetőséget biztosít azoknak a magyar hátrányos helyzetű fiataloknak, akik anyagi helyzetük miatt eddig nem tudtak részt venni az amerikai Summer Work and Travel (SWT) programban.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A Summer Work and Travel program lényege, hogy a hallgatók a nyári szünetükben egy tradicionális amerikai gyerektábort működtető nemzetközi csapat tagjaként ismerkedhetnek meg az amerikai kultúrával, és anyanyelvi környezetben fejleszthetik angol nyelvtudásukat. 

Az AFSWT program abban különbözik a tradicionális SWT programtól, hogy a költségeket az ösztöndíj fedezi, és a kiválasztást követően a résztvevők egy online angol nyelvi felkészítő kurzuson vesznek részt.  

Az Ambassadors Fund for Summer Work and Travel ösztöndíj a következő nyáron 70 hallgatónak fedezi a teljes program költségét beleértve az amerikai retúr repülőjegyet, a vízumköltségeket és a program idejére érvényes egészségbiztosítást is. 

A pályázat benyújtására minden magyar, nappali tagozatos hallgató jogosult, aki rendszeres szociális támogatást kap, vagy kapott és részt szeretne venni a Camp Leaders Support Staff programon. Az ösztöndíjat az első 70 sikeresen jelentkező hallgató kapja meg. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.28. - 09:58:08