Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Utazz ösztöndíjjal Dél-Koreába! 

2023-05-05 11:35:19

Május 21-ig jelentkezhetsz a Kyungdong Global University Immersion Programjára.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Stock Student

A Kyungdong University nemzetközi programot hirdet 2023 júliusától a felsőoktatásban tanulók számára, mely segítségével több száz nemzetközi és koreai diák kaphat lehetőséget a nemzetközi kapcsolatépítésre, különböző kultúrák és értékek megismerésére, valamint nyelvi, interperszonális és karrierre szabott szakmai készségek fejlesztésére személyre szabott kurzusok, izgalmas események, kirándulások és tevékenységek révén Dél-Korea legnépszerűbb turisztikai területén. 

Az idei KDU Global Immersion Program (KGIP) két szekcióban kínál ismeretszerzési lehetőséget a nemzetközi diákok számára: 

I. szekció: Globális hálózatépítés és Korea 

2023. július 10-től augusztus 11-ig (4 hét) 

A turnus izgalmas környezetet biztosít a nemzetközi és koreai diákok számára a hálózatépítéshez, barátságok kialakításához és a kultúrák cseréjéhez, ezen túl szórakoztató programok során kaphatnak mélyebb betekintést Dél-Korea kortárs divatjaiba, beleértve a koreai nyelvet, kultúrát és történelmet, a K-Beauty-t, a K-Popot, a K-Cuisine-t és a K-Sportokat. A szervezők túrákat és kirándulásokat kínálnak a legnépszerűbb ipari és kulturális helyszínekre Koreában. 

II. szekció: Globális diákmobilitás (akadémiai őszi félév) 

2023. augusztus 28-tól 2023. december 15-ig 

A turnus lehetővé teszi a nemzetközi hallgatók számára, hogy kreditet adó egyetemi kurzusokra iratkozzanak be a KDU Global Campuson: 

  • Versenyképes specializációkat kínál az üzleti élet, az informatika, a koreai tanulmányok, valamint a szálloda- és idegenforgalmi menedzsment területén 
  • Izgalmas terepgyakorlatokat foglal magában Korea-szerte 
  • Gyakornoki és közösségi szolgálati lehetőségeket biztosít 

A hallgatók jelentkezhetnek bármely vagy mindkét szekcióra. 

Minden sikeres pályázó “KDU Global Scholarship” ösztöndíjban részesül, amely a program teljes időtartama alatt fedezi a teljes tandíjat, a kollégiumi díjat, valamint a terepgyakorlatok, túrák és tevékenységek szervezési és szállítási költségeit. 

Az ösztöndíjas helyek száma korlátozott, a jelentkezéseket 2023. május 21-ig fogadják. Az egyéni pályázatokat online kell benyújtani. 

További információk a program weboldalán találhatók: KDU Global Immersion Program (KGIP)  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.26. - 08:54:01