Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Nemzetközi programon vettek részt számviteles hallgatóink és oktatóink Innsbruckban

2023-08-30 11:30:00

11 hallgatóval és két oktatóval vettünk részt az Erasmus+ program által finanszírozott STAMP-online egyhetes, intenzív tanulmányi programon Innsbruckban.

2023 júliusában a Budapesti Corvinus Egyetem 11 alap- és mesterszakos hallgatóval és két oktatóval vett részt nagy sikerrel az Erasmus+ program által finanszírozott STAMP-online egy hetes, intenzív, számviteli esetmegoldó tanulmányi programon Innsbruckban.  

Az esettanulmányok napjaink lényeges gyakorlati problémáit dolgozták fel, valamint lehetőséget adtak arra, hogy vegyes, nemzetközi csapatokban dolgozzák fel és prezentálják a problémát hallgatóink. Oktatóink mentorként segítették a Számvitel Tanszék szakmai műhelyében fejlesztett eset megoldását.  

A magyar hallgatók jó hírnevet szereztek a program során, amelyet az alábbi megjegyzés is jól szemléltet: „Ha van magyar hallgató a csoportomban, akkor biztos lehetek abban, hogy sikeres lesz az esettanulmány megoldásunk” – hallották corvinusos hallgatóink a szünetben a résztvevők egymás közti beszélgetésében. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.05. - 15:22:00