Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Nemzetközi pályázatot ír ki a fenntartó a rektori pozícióra

2023-07-06 11:32:00

A pályázat sikeres lezárásáig a Corvinus megbízott rektora  Prof. dr. Szabó Lajos lesz.

A Budapesti Corvinus Egyetemet fenntartó Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány kuratóriuma legutóbbi ülésén úgy határozott, hogy Prof. dr. Takáts Előd távozását követően nemzetközi pályázatot ír ki a rektori pozícióra. A pályázat lezárásáig tartó időszakra – amely várhatóan 2023 év végéig tart – a rektori feladatok ellátására megbízott rektorként Prof. dr. Szabó Lajost, az Egyetem általános rektorhelyettesét kérte fel. 

A megbízott rektor feladata, hogy az év végéig lezárja az Egyetem akadémiai megújításával kapcsolatos folyamatban lévő projekteket. Ez magában foglalja az oktatási és a kutatási kiválóság erősítését célzó folyamatokat, mint például az akadémiai életpálya ciklus értékelését és a modell megújítását, az alap- és mesterképzési portfólió felülvizsgálatát, a kutatási stratégia kidolgozását, a Szintézis program megvalósításának folytatását, valamint a Ménesi Kampusz használatba vételének előkészítését. 

Az Alapítvány minden támogatást megad ahhoz, hogy ezek a projektek sikeresen záródjanak és a Budapesti Corvinus Egyetem megújítása előrehaladjon.  

 

Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.03. - 07:01:16