Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Ne felejtsd el kitölteni a MyView kérdőíveket!

2024-05-27 09:05:00

Tudtad? A kérdőívek kitöltésével nem csak a véleményedet osztod meg, de a Corvinus közösségéért is teszel.
Budapesti Corvinus Egyetem

Hogyan lehetséges ez? 

Mindannyiunk számára fontos, hogy munkánkat jól, mások számára hasznos formában végezzük – ezzel oktatóink sincsenek másképp. Ezért, ha tetszettek az órák, akkor azt jelezd bátran vissza számukra! Ez egyúttal abban is segít, hogy a legjobb tanítási gyakorlatokat az egyetemen azonosítani tudjuk, és azokat akár más tárgyainkba is beépíthessük. 

Ha pedig akad bármi, amit egy-egy kurzusalkalmon módosítanál, akkor azt is érdemes jelezned az érintett oktatónak. Hidd el, ha konstruktívan fogalmazol, akkor örülni fog a támogatásodnak! 

Észrevételeid azonban nem csak az oktatóid számára jelentősek. Azokat figyelembe vesszük képzéseink felülvizsgálatakor, illetve a leendő szakjaink kidolgozása során. Így néhány percnyi kérdőív kitöltéssel, akár több száz hallgató tanulmányaira is hatással lehetsz! 

Ezeket tartsd észben a szöveges részek kitöltésekor 

  • Mielőtt bármit leírnál, gondold végig, hogy milyen pozitívumokat emelnél ki, és milyen módosítási javaslataid lennének az adott tárgy kapcsán! 
  • Törekedj arra, hogy meglátásodat indokold! Ahelyett, hogy csak annyit írsz, hogy ‘Jó volt’, magyarázd is meg, hogy számodra mitől volt hasznos az, ami az órákon történt. 
  • Ha valamivel elégedetlen voltál, azt konstruktívan fogalmazd meg! Ilyen esetben igyekezz azt megvilágítani, hogy miképpen szolgálta volna jobban a tanulásodat az adott kurzus. 

Már most megosztanád a véleményed? 

Akkor ne várj! Kattints ide a MyView betöltéséhez! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.17. - 17:16:27