Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

MyCorvinus Navigator – Újításokkal és nyereményjátékkal várunk!

2024-02-12 08:55:00

Jelentős újításokkal várja az újonnan csatlakozó felhasználókat a MyCorvinus Navigator a 2024. tavaszi szemeszterben.

Budapesti Corvinus Egyetem

 

Az Egyetem adatvezérelt életút- és karriertervező platformja 3 új szaknak is megnyitja kapuját egy kompaktabb személyiségteszt segítségével. Az újítások bevezetésével egyidőben meghirdetett nyereményjátékon az új belépők és a konzultációkon résztvevők is értékes csomagokat nyerhetnek! 

Tovább gyarapítva a 2023-ban elért mérföldköveket – melyekről bővebben itt informálódhatsz – a tavaszi félév indulására több újítást is bevezetünk a Navigatorban: 

Rövidebb lett a validált személyiségteszt 

A pilot időszak lezárásaként az Egyetem a Navigator jelenlegi 1200+ kitöltött személyiségtesztje segítségével, a program átfogó kutatáson alapuló validálását végezte el kutatópszichológus vezetésével. Ennek eredményeképpen pontosabb algoritmus született, és a tesztkérdések számát 170-ről 60-ra csökkentettük, amely már mindössze 8-10 perc alatt kitölthető. 

Új szakok a platformon 

Folytatva az új szakokra való kiterjesztést, 3 alapképzés hallgatói kaptak újonnan hozzáférést a rendszerhez: 

  • Üzleti adattudomány 
  • Filozófia, Politika, Gazdaság (PPE) 
  • Kommunikáció és médiatudomány (magyar és angol nyelven) 

A szolgáltatás kiterjesztése mögötti háttérmunka folyamatosan zajlik, így várhatóan 2024. második felére az összes alapképzési programon elérhető lesz a Navigator és egy mesterszakra is megnyitjuk pilot jelleggel a rendszert. 

Vegyél részt az év első nyereményjátékán! 

Ezen újításokra való reakcióként nyereményjátékot hirdetünk mind az új regisztrálók, mind pedig a személyes konzultációkra/mentorálásokra feliratkozók számára. Az összesen 10 (5+5) nyertes hallgatónak egy-egy Corvinus arculatos ajándékcsomag kerül kisorsolásra. A játék időtartama: 2024. február 12. – 2024. március 8. 

A nyereményjátékhoz tartozó szabályzatot és adatkezelési tájékoztatót itt találod. 

A Navigatort a MyCorvinus Hub-on éred el, ha pedig további részletek érdekelnek, keresd fel a honlapunkat

 

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.28. - 19:39:07