Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Munkatársunk is bekerült a Fenntartható Beszerzésért Díj zsűrijébe

2023-12-19 15:36:00

Matolay Réka, a Corvinus docense, a Science Shop alapítója és vezetője a beszerzés.hu által alapított Fenntartható Beszerzésért Díj zsűrijének tagja lett.

Budapesti Corvinus Egyetem

A Beszerzés.hu szakmai portál új díjat indít 2024-ben Fenntartható Beszerzésért Díj néven. Az elismerés odaítélésével a platform célja, hogy elismerje és kiemelje azon vállalatok munkáját, amelyek elkötelezettek a fenntartható beszerzési gyakorlatok mellett. Ezek a vállalatok nem csak felismerik, de aktívan kezelik beszerzési tevékenységeik környezeti, társadalmi és etikai hatásait, és tudatosan törekednek pozitív változások elérésére. 

A díj szempontrendszere illeszkedik a nemzetközi ratingek, értékelő rendszerek és sztenderdek elveihez, tartalmához, erre nyújt garanciát a pályázat szempontrendszerét összeállító és a zsűrit alkotó szakembergárda, melynek Matolay Reka, a Budapesti Corvinus Egyetem docense, a Corvinus Science Shop alapítója és vezetője is tagja lett. 

A pályázaton bármely Magyarországon bejegyzett vállalat indulhat a hivatalos pályázati lap kitöltésével. A pályázatok beküldési határideje: 2024. június. 30. 23:59 

További részletek a pályázatról és az értékelési szempontokról ezen a weboldalon érhetők el. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.28. - 22:41:20