Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Multikulturális terepgyakorlat Székesfehérváron – RE-ACT projekt

2022-09-02 14:21:38

2022. június 10-én a Corvinus egyetem GEO Tanszékének szervezésében, a RE-ACT projekt keretében valósult meg a székesfehérvári terepgyakorlat, melyen a Regional and Environmental Economic Studies (REES) MSc szak külföldi hallgatói vettek részt.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Az esemény szervesen beépült a felsőoktatási intézmények régiós szerepvállalását feltáró RE-ACT kutatásba: a hallgatók megismerkedhettek a Székesfehérvár lakossági távhőszolgáltatásának adottságaival, a település zöldövezeteinek projektjeivel, számos korábbi és tervezett ingatlanfejlesztési területet is meglátogattak, valamint a tágabb régió tekintetében betekintést nyertek a Velencei-tóhoz kapcsolódó néhány fontosabb fejlesztési programba. Ezáltal a terepgyakorlat jó példát szolgáltatott arra, hogy a felsőoktatási intézmények miként vehetik ki részüket a régió fejlesztésében és a különböző szektorok közötti együttműködésben, mindezt nemzetközi szemlélettel. 

A szervezők külön köszönetet mondanak a rendkívül felkészült és áldozatkész vendéglátóknak és előadóknak: Lehrner Zsolt alpolgármesternek, Jakab Csaba tervezési-fejlesztési szakértőnek a Polgármesteri Hivataltól, valamint a SZÉPHŐ Zrt. képviseletében Szauter Ákos vezérigazgatónak, Vörös István távhőellátási igazgatónak, Mihályi Attila kommunikációs munkatársnak, Gömöri Nikolett HR munkatársnak, Romsics László energiatermelési üzemvezetőnek és Ifj. Koós László termelési művezetőnek. 

A RE-ACT projekttel kapcsolatban további információk az alábbi elérhetőségeken találhatók: 

A projekt weboldala

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.19. - 10:24:08