Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Mesterséges intelligenciáról az Országházban: Regisztrálj hallgatóként ingyen!

2023-06-01 13:35:00

Az Infoparlament konferencián az első 30 regisztráló corvinusos hallgató ingyenesen vehet részt.

Budapesti Corvinus Egyetem

A mesterséges intelligencia fejlődésében az elmúlt időszakban érezhető forradalmi áttörés kétségtelenül egy gazdasági és társadalmi paradigmaváltáshoz vezet, amely akár hónapról hónapra írhatja át életünk megszokott kereteit. A technológia rendkívül sok lehetőséget rejt magában, amivel valóban élnünk kell, hiszen évtizedes vagy akár évszázados problémák megoldására lehet alkalmas. 

A 2023-as Infoparlament fókuszában az életünket alapvetően meghatározó technológiai és társadalmi jelenségek állnak: a ChatGPT és a mesterséges intelligencia, a legújabb kibervédelmi kihívások, Európa energetikai kérdései, illetve a világ multipoláris konfliktushelyzete diplomáciai és harcászati szempontból. 

A rendezvénynek a Magyar Országház és a Várkert Bazár ad otthont. Délelőtt a vendégek a Magyar Országház Főrendiházi termében hallgathatják meg a plenáris előadásokat, és vehetnek részt az Információs Társadalom 13. plenáris ülésén. A nap második felében a program a Várkert Bazárban folytatódik (1013 Budapest, Ybl Miklós tér 4.), ahol az egyes interaktív szekcióbeszélgetésekre kerül sor. 

A konferencia szervezői 30 darab ingyenes belépőt ajánlottak fel a Corvinus hallgatói (alap-, mester- és doktori képzésen is) számára. 

Regisztrációkor a „regisztráció civil szervezeteknek, kormánytisztviselőknek, köztisztviselőknek és közalkalmazottaknak” opciónál kell megadnod, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatójaként regisztrálsz. 

A regisztráció itt érhető el.  

A szervezők az első 30 regisztrálónak biztosítják az ingyenes belépési lehetőséget. 

A teljes program itt érhető el. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.03.29. - 11:16:50