Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Megújult az uni-corvinus.hu címlapja

2022-11-15 14:24:19

Az eddiginél sokkal áttekinthetőbb lesz honlapunk nyitóoldala, ahol több fontos területünk is külön helyet kapott.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Pár éve újult meg egyetemünk weboldala, amelynek nyitóoldala kisebb ráncfelvarráson esett át, a korábbinál sokkal áttekinthetőbb lett a felület. Minderre azért is volt szükség, hogy az aktuális felhasználói trendeknek megfeleljen a nyitóoldal, a hírek könnyen fogyaszthatók legyenek, és nem utolsó sorban jobban lehessen tájékozódni az oldalon.

Az előző verzióhoz képest most kiemelt helyre kerültek az alumnival, a karrierrel és a könyvtárral kapcsolatos információk, amely az oldal tetején kaptak helyet.

Az eddig jól megszokott friss híreket ezután is a főoldalon találjuk majd, azonban már jól elkülönülten jelennek meg, nagy fotókkal és rövid részletekkel. Míg az események közül mindig az épp három aktuálisat láthatjuk.

Minden, az oldal fejlesztésére irányuló véleményt nagyon köszönünk. A nyitóoldallal kapcsolatos visszajelzéseket az alábbi űrlapon várjuk.

Az online platformok megújulása ugyanakkor még nem ér véget, hamarosan érkezik az intranet is, amely még jobban kielégítheti kollégáink kommunikációs igényeit.

Ha valamely szervezeti egységünk szeretne bármilyen hírrel vagy eseménnyel megjelenni a megújult nyitóoldalon is, továbbra is ezen a linken lehet beküldeni a Kommunikáció számára a tartalmakat.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.18. - 14:15:07