Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Megnyílt a Twinning pályázati felhívás 

2023-05-05 13:29:15

Az idei pályázat két témája lehetővé téve a saját témára épülő és az európai zöld megállapodással összhangban lévő pályázatokat.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus Épület

Az Twinning program célja a hálózatépítési tevékenység fokozása, tudástranszfer megvalósítása és jó gyakorlatok megosztása a “widening” országok kutatóintézetei és az Európai Unió szintjén KFI területen élenjáró vezető kutatóintézetek között, két különböző tagállamból vagy társult országból származó legalább két kutatóintézet összekapcsolásával.  

A program további célja, hogy elősegítse a résztvevő intézmények kutatói profiljának, tudományos kapacitásának megerősítését, valamint a kutatással kapcsolatos menedzsment és adminisztratív erőforrások fejlesztését.  

Az idei pályázati felhívás két témára fókuszál, lehetővé téve a saját témára épülő (bottom-up) pályázatokat, valamint az európai zöld megállapodással összhangban lévő pályázatokat. Mindkét téma ugyanazt a célt, hatókört és várható hatást célozza meg. 

A pályázóknak kizárólag az alábbi témák valamelyikére kell benyújtaniuk pályázatukat: 

Költségvetés: 0,8-1,5 M EUR/projekt 

További információért keresse fel ezt az oldalt és olvassa el a pályázati munkaprogramot.  

Fontos információ! Amíg érvényben a van az EU-s korlátozás a Horizont Európa keretprogram új támogatási szerződéseire, az egyetem kutatói addig is teljes mértékben jogosultak a pályázatokban való részvételre. Sikeres pályázat esetén a projekt megvalósításához hazai kormányzati önerő alap biztosítja a szükséges forrást.  

További információért kérjük, forduljon a kutatásmenedzsment munkatársaihoz (horizon@uni-corvinus.hu). 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.28. - 15:30:50