Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Meghosszabbításra került a demonstrátori pályázati felhívás, július 03-ig lehet pályázni

2024-06-18 13:00:00

A Demonstrátori pályázat a tantervi követelményeken túlmutató tevekénységek ellátását jelentő demonstrátori pozícióra nyújtható be.
Budapesti Corvinus Egyetem

A pályázatban teljes idejű (nappali munkarendű) alapképzésben, osztott vagy osztatlan mesterképzésben tanulmányokat folytató hallgatók vehetnek részt.  

A pályázatot az általános rektorhelyettes írja ki. A pályázatot a hallgatóknak a Neptunon keresztül kell leadnia. Egy pályázati időszakban maximum kettő szervezeti egységbe lehet pályázatot benyújtani, és intézetenként egy-egy demonstrátori hely pályázható meg. Amennyiben a hallgató egy intézetbe nyújt be pályázatot, ott legfeljebb két demonstrátori helyet pályázhat meg. A hallgató egyidejűleg csak egy intézetnél és csak egy demonstrátori feladatra kaphat demonstrátori megbízást. A demonstrátorral a demonstrátori pályázat keretében hozott pozitív döntés véglegessé válását követően, foglalkoztatásra irányuló szerződést kell kötni.  

Kik pályázhatnak és hogyan történik a pályázás? 

Azok a nappali, aktív alap-, osztott és osztatlan mesterképzésben részvevő hallgatók pályázhatnak, akik megfelelnek a demonstrátori szabályzat 4§ (3) pontjában foglaltaknak.  

A kérvény leadása elektronikus úton lehetséges a Neptun tanulmányi és nyilvántartási rendszeren keresztül. Az Ügyintézés menüpontban a Kérvények almenüpontot kiválasztva a kitölthető kérvények között található a Demonstrátori pályázat. 

A demonstrátori pályázati felhívás ezen a linken érhető el. A demonstrátori szabályzat innen tölthető le. 

A pályázat benyújtási időszaka:  

2024. június 14. 10:00 (péntek) – 2024 június 21. 12:00 (péntek)

2024. június 14. 10:00 (péntek) – 2024. július 03. 12:00 (szerda)

 

Kapcsolattartó elérhetősége: 

Akadémiai Menedzsment 

szilvia.nagy@uni-corvinus.hu 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.20. - 08:04:43