Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Megjelent a demonstrátori pályázati felhívás, január 26-ig lehet pályázni

2024-01-22 13:00:00

A Demonstrátori pályázat a tantervi követelményeken túlmutató tevekénységek ellátását jelentő demonstrátori pozícióra nyújtható be.

Budapesti Corvinus Egyetem

A pályázatban teljes idejű (nappali munkarendű) alapképzésben, osztott vagy osztatlan mesterképzésben tanulmányokat folytató hallgatók vehetnek részt. 

A pályázatot az általános rektorhelyettes írja ki. A pályázatot a hallgatóknak a Neptunon keresztül kell leadnia. Egy pályázati időszakban maximum kettő szervezeti egységbe lehet pályázatot benyújtani, és intézetenként egy-egy demonstrátori hely pályázható meg. Amennyiben a hallgató egy intézetbe nyújt be pályázatot, ott legfeljebb két demonstrátori helyet pályázhat meg. A hallgató egyidejűleg csak egy intézetnél és csak egy demonstrátori feladatra kaphat demonstrátori megbízást. A demonstrátorral a demonstrátori pályázat keretében hozott pozitív döntés véglegessé válását követően, foglalkoztatásra irányuló szerződést kell kötni. 

Kik pályázhatnak és hogyan történik a pályázás? 

Azok a nappali, aktív alap-, osztott és osztatlan mesterképzésben részvevő hallgatók pályázhatnak, akik megfelelnek a demonstrátori szabályzat 4§ (3) pontjában foglaltaknak. 

A kérvény leadása elektronikus úton lehetséges a Neptun tanulmányi és nyilvántartási rendszeren keresztül. Az Ügyintézés menüpontban a Kérvények almenüpontot kiválasztva a kitölthető kérvények között található a Demonstrátori pályázat.

A demonstrátori pályázati felhívás ezen a linken érhető el.

A demonstrátori szabályzat innen tölthető le.

A pályázat meghosszabbított benyújtási időszaka:

2024. január 12. (péntek) 10 óra – január 26. (péntek) 23:59 (éjfél)

Kapcsolattartó elérhetősége: 

Akadémiai Menedzsment 

szilvia.nagy@uni-corvinus.hu  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.29. - 01:27:31