Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Megjelent a Corvinus Canvas: Research Spotlights kutatói imázsfilmsorozat

2024-02-19 11:14:00

A sorozat az intézmény tudományos törekvéseinek sokszínűségét kívánja bemutatni. 

Budapesti Corvinus Egyetem

Megjelent a Corvinus Canvas: Research Spotlights kutatói imázsfilmsorozat, ami a Corvinus Egyetem legújabb tudománykommunikációs kezdeményezése. A sorozat az intézmény tudományos törekvéseinek sokszínűségét kívánja bemutatni.   

A célkitűzések között szerepel a nemzetközi láthatóság növelésétől kezdve a Corvinus kutatási portfóliójának bemutatásán keresztül az európai és azon túli együttműködés elősegítése, melyek elérésével az akadémiai szférában a kapcsolatteremtés egyik jelképe kíván lenni.   

Idén februártól minden héten egy-egy kutatót vagy Horizon projektet mutatunk be az Egyetem kommunikációs csatornáin és közösségimédia-felületein keresztül. Ez a disszeminációs kezdeményezés a Kutatásmenedzsment és az ERGO irodák szervezésében azzal a céllal valósult meg, hogy a globális tudományos közösséghez is eljuttassa az Egyetemen folyó kutatómunka eredményeit.   

Tizenhat héten keresztül többek között olyan kutatók meghatározó munkáját ismerhetjük meg, mint Benczes Réka, Brodszky Valentin, Csóka Péter, Demeter Krisztina, Hidegh Anna, Illés Tibor, Keszey Tamara és Kónya István. 

A különböző Horizon Europe projektektől kezdve, mint az ACCELERATE-EEE, a LOESS és a ROBUST, egészen a H2020-as törekvésekig, mint a FOODIZATION, a MEDIATIZED EU, a POPREBEL és a TRADE4SD, az egyes videók bepillantást nyújtanak a világunk jövőjét formáló nemzetközi kutatásokba.   

Érdemes tehát figyelemmel követni a heti bemutatókat, vagy megnézni a Corvinus Canvas: Research Spotlights lejátszási listát YouTube-on 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.29. - 04:24:03