Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Megalakult a Corvinus Executive MBA Alumni Operatív Bizottsága

2024-04-17 16:59:00

A bizottság 2024. április 8-án tartotta alakuló ülését.
Budapesti Corvinus Egyetem

Az Executive MBA szak hét nagyra becsült öregdiákja, Toarniczky Andrea szakfelelős és Serge Sych, a Corvinus Egyetem stakeholder elköteleződésért felelős alelnöke azért találkozott, hogy megalakítsák a program első önkéntes alumni vezetői szakbizottságát. 

Bokányi Zoltán (’24), Csiszár Zoltán (’24), Lukas Noskovic (’21), Jager Tamás (’19), Radvánszky Katalin (’16), Osman Yilmaz (’15) és Fehér Dávid (’14) kiváló egykori hallgatóink, akik különböző szektorokból és szakmai területekről érkeztek, hogy önkéntes szerepet vállaljanak a bizottság munkájában. Bár mindnyájan egyéni motivációkkal csatlakoztak a kezdeményezéshez, a résztvevőket összeköti a közös cél, hogy visszaadjanak közösségüknek, és hozzájuk hasonlóan magas színvonalú oktatással és élménnyel gazdasíthassák az MBA program jelenlegi hallgatóinak tanulmányi éveit. 

Az ülés kezdetén a tagok lefektették együttműködésük kereteit, és megvitatták, milyen lépéseket tehetnek a bizottság céljainak elérése érdekében. Szervezeti kérdések mellett tárgyaltak továbbá egy lehetséges tantervreformról, amely az Executive MBA program tervezett tanulási céljainak (ILO) fejlesztésére irányul.  

A bizottság által képviselt fontos kezdeményezéseket az MBA program szakfelelőse koordinálja a központi Corvinus Alumni és Karrier csapat támogatásával. A bizottság és az Alumni iroda együttesen fejleszti és határozza meg azokat a lépéseket és lehetőségeket, amelyeken keresztül az öregdiákok hozzájárulhatnak az Executive MBA program és egykori egyetemük életéhez. 

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.30. - 20:56:11