Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Már készülünk a keresztféléves oklevélátadó ünnepségre!

2022-01-31 15:24:04

Március 24-én és 25-én adjuk át az őszi félév végén megszerzett diplomákat.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Az eseményt – amennyiben aktuális szabályozás lehetővé teszi –személyes részvétellel rendezzük meg az Egyetem Aulájában, szakonkénti bontásban. Egy alkalommal így több szak diákjai is jelen lesznek.   

Mindkét nap 10:00, 13:00 és 16:00 órakor kezdődnek a rendezvények, amelyeken hallgatóink számára talárt, talársapkát és kesztyűt biztosítunk, valamint két családtagjuk személyesen is részt vehet az ünnepségen. Az eseményt fotós is megörökíti, az elkészült képeket később megosztjuk a résztvevőkkel. 

Az oklevélátadón az Egyetem vezetése és a Hallgatói Önkormányzat képviselője mond ünnepi beszédet. 

Sikeresen záróvizsgázó hallatóinknak február második hetében küldjük el a regisztrációs űrlapot. Ennek kitöltésére körülbelül három hetük lesz, a regisztráció összegzése után pedig tájékoztatjuk őket az összes fontos részletről, mint például a pontos programtervről. 

Az eseményen az Egyetem koronavírussal kapcsolatos szabályozása érvényes. A jelenleg aktuális direktíva szerint azok vehetnek részt rajta, akik rendelkeznek védettséget igazoló igazolvánnyal vagy igazolással (elektronikus vagy fizikailag előállított). A maszkhasználat –a beszédek és az oklevélátadás, fotózás kivételével – kötelező. Azok vehetnek részt rajta, akik rendelkeznek védettséget igazoló igazolvánnyal vagy igazolással (elektronikus vagy fizikailag előállított). 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.18. - 23:20:12