Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Már a mobilodon is elérhető az Intézd Online!

2022-11-02 10:41:09

Digitális ügyintéző rendszerünket már a MyCorvinus appon is használhatod.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a tanulmányi ügyintézés számodra egy könnyű, kényelmes és modern folyamat legyen. Éppen ezért mostantól már a MyCorvinus applikáción keresztül is használhatod az Intézd Online! -t. 

Belépés

Ahhoz, hogy az appban elérd a funkciót, elsőként be kell jelentkezned a CUSMAN azonosítóddal. Ha ez megtörtént, a rendszer minden szolgáltatását eléred: böngészhetsz az egyes témák, cikkek között, ha pedig a leírások nem adtak választ a kérdésedre, a felületen keresztül felveheted a kapcsolatot a tanulmányi ügyintézőkkel. A mobilos verzióban természetesen láthatod a régebbi ügyeidet is. 

Push értesítések 

Az appon keresztül rendszeresen kaphatsz push üzenetet a legfontosabb egyetemi hírekről, nincs ez másképp az Intézd Online! rendszeren futó ügyeiddel sem. Érdemes engedélyezned a funkciót, hiszen azonnal értesítünk, ha előrelépés történt bármelyik folyamatban lévő tevékenységeddel kapcsolatban. Az engedélyezéshez kattints az app Beállítások/Értesítések menüre és a telefonod saját beállításaiban se felejtsd el a push üzenetek fogadását engedélyezni, ha azt korábban letiltottad! 

Tudtad, hogy a MyCorvinus app ezekben is a segítségedre lesz? 

  • áttekintheted a közelgő óráidat és vizsgáidat  
  • könnyen eligazodhatsz az egyetem épületeiben az interaktív térképpel  
  • hozzáférsz a legfontosabb elérhetőségekhez 
  • a hírfolyamban, eseményfolyamban megtalálod a legfontosabb egyetemi újdonságokat 
  • az ösztöndíj és pályázati lehetőségek között izgalmas lehetőségeket találhatsz 
  • a kuponokkal kedvezményesen vásárolhatsz  
  • megtudhatod, hogy mit ebédelhetsz a C épületben 

Annak érdekében, hogy fenntartsuk a magas színvonalú szolgáltatást, egy újabb verzió kiadásakor egy régebbi verzió kikerül a támogatottak közül, azaz app frissítése nélkül megszűnhet az apphoz való hozzáférésed. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, nem kell mást tenned, mint engedélyezed az automatikus frissítést. Ha ezt nem teszed meg, akkor az App Store-ban vagy a Google Play-ben tudod frissíteni az appot manuálisan.  

Az alkalmazás kapcsán felmerülő javaslatokat a Digitális Innováció csapata örömmel fogadja az app nyitóoldalán megtalálható űrlapon keresztül, vagy az E épület 183. irodájában személyesen is.  

A MyCorvinus alkalmazás angol és magyar nyelven is elérhető. Az app  iOS-re az App Store-ból,  Android-ra pedig a Google Play-ről tölthető le.  Amennyiben elégedett vagy a nyújtott szolgáltatásokkal, illetve támogatod, hogy további izgalmas fejlesztésekkel érkezzünk, kérünk egy kiváló értékeléssel támogasd munkánkat a store-okban 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.17. - 05:50:14