Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Major Péter: a MyCorvinus app nélkül szinte elképzelhetetlen az egyetemi élet

2023-06-14 14:57:00

A Hallgatói Szolgáltatások egységének vezetője az elmúlt évek informatikai eredményeiről és a további tervekről nyilatkozott a Computerworld szaklapnak.

Major Péter elmondta, öt üzleti domén alapján fejlesztik a szolgáltatásokat: a klasszikus ERP; az oktatást támogató digitális oktatási platformok; a tanulmányi és hallgatói adminisztráció; az akadémiai területtel kapcsolatos menedzsment; valamint a minden egyéb feladatot kiszolgáló platformok. Először arra az igényre fókuszáltak, hogy a hallgatók szeretnék az egyetemi életüket a zsebükben látni, egy, az ő igényeikre szabott applikáción keresztül, valamint az oktatási kiválóságot elősegítő feladatokkal foglalkoztak. 

Az interjúban szó volt arról is, hogyan tudják a hallgatók kifejezni az oktatással kapcsolatos véleményüket, és milyen segítséget kapnak ők és az oktatók a szakmai előrehaladásukhoz. Major Péter beszélt az új informatikai megoldások elfogadtatásának elősegítéséről, az informatikai fejlesztői csapatról és a mesterséges intelligencia adta lehetőségekről is. 

A teljes interjú itt olvasható: https://computerworld.hu/cwprint/egyetemi-elet-a-zsebben-327120.html  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.29. - 06:52:30