Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Legyél Te is demonstrátor az őszi félévben! – Meghosszabbított határidő július 5-ig

2023-06-30 10:00:00

A demonstrátori pályázat benyújtási időszaka 2023. június 23. 10:00 óra – 2023. július 5. 12:00 óra.

A demonstrátori pályázat benyújtási határidejét meghosszabbítottuk.

Új beadási határidő: 2023. július 5. (szerda) 12 óra

A demonstrátori pályázat a tantervi követelményeken túlmutató tevekénységek ellátására nyújtható be. A pályázatban teljes idejű (nappali munkarendű) alapképzésben, osztott vagy osztatlan mesterképzésben tanulmányokat folytató hallgatók vehetnek részt. 

A pályázatot a hallgatóknak a Neptunon keresztül kell leadnia. Egy pályázati időszakban maximum kettő szervezeti egységbe lehet pályázatot benyújtani, és intézetenként egy-egy demonstrátori hely pályázható meg. Amennyiben a hallgató egy intézetbe nyújt be pályázatot, ott legfeljebb két demonstrátori helyet pályázhat meg. A hallgató egyidejűleg csak egy intézetnél és csak egy demonstrátori feladatra kaphat demonstrátori megbízást. A demonstrátorral a demonstrátori pályázat keretében hozott pozitív döntés véglegessé válását követően, foglalkoztatásra irányuló szerződést kötnek. 

Kik pályázhatnak és hogyan történik a pályázás? 

Azok a nappali, aktív alap-, osztott és osztatlan mesterképzésben részvevő hallgatók pályázhatnak, akik megfelelnek a demonstrátori szabályzat 4§ (3) pontjában foglaltaknak. 

A kérvény leadása elektronikus úton lehetséges a Neptun tanulmányi és nyilvántartási rendszeren keresztül. Az Ügyintézés menüpontban a Kérvények almenüpontot kiválasztva a kitölthető kérvények között található a Demonstrátori pályázat. 

A teljes pályázati felhívás innen tölthető le. A demonstrátori szabályzat ide kattintva érhető el.

A pályázat benyújtási időszaka: 2023. június 23. 10:00 óra – 2023. július 5. 12:00 óra 

Kapcsolattartó elérhetősége:
Akadémiai Menedzsment
E-mail: szilvia.nagy@uni-corvinus.hu 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.19. - 19:18:45