Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

A 10 legmagasabb ponthatárból 9 a Corvinusé az ösztöndíjas nappali alapképzéseken

2022-07-22 13:58:28

Nemcsak a legmagasabb, hanem a ponthatársorrendben utána következő nyolc másik nappali ösztöndíjas alapszak is corvinusos.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus
Corvinus

Idén négy angol nyelvű és öt magyar nyelvű képzésünkre lehetett a legjobb teljesítménnyel bekerülni.

A legmagasabb pontszám az angol nyelvű nemzetközi gazdálkodás alapszakunkhoz kellett, 478 pont, ezt követi a nemzetközi tanulmányok magyar, illetve angol nyelvű alapképzése, 477, illetve 474 ponttal. A népszerű gazdálkodási és menedzsment szakunk angol nyelvű képzéséhez 466 pont volt szükséges, a pénzügy és számvitel budapesti alapszakhoz 460 pont, amelyek a negyedik, illetve ötödik legmagasabb pontszámok az országban.

A hatodik helyen holtverseny alakult ki a magyar nyelvű alkalmazott közgazdaságtan és a magyar nyelvű kommunikáció- és médiatudomány szakoknál, 459-es ponthatárral, a nyolcadik helyen lévő angol nyelvű alkalmazott közgazdaságtan csak egyetlen ponttal maradt el tőlük. A kilencedik helyet a magyar nyelvű gazdálkodási és menedzsment szak vitte el. A tizedik helyet az ELTE pszichológia képzése szerezte meg 452 ponttal. A Corvinus által kínált 10 nappali ösztöndíjas alapszak közül tehát 9-hez az országszerte legmagasabb ponthatárok kellettek.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.23. - 08:02:23