Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Laknál februártól a Gellért Campus kollégiumában? Most kell nyilatkoznod, hogy maradsz-e jelenlegi helyeden

2023-12-04 17:13:00

December 1. és 7. között van lehetőséged nyilatkozni, hogy szeretnél-e a jelenlegi kollégiumodban maradni. Amennyiben nem, akár a Corvinus Gellért Campust is megpályázhatod.

Budapesti Corvinus Egyetem

Ha le szeretnéd mondani kollégiumi elhelyezésed, és meg szeretnél pályázni másik kollégiumot januárban, le kell adnod a Félévvégi kiköltözési kérvényt a Neptunban. 

A PPE és a Data Science szakos hallgatók csak a Corvinus Gellért Campus kollégiumában kaphatnak elhelyezést, mivel februártól nekik az óráik is ebben az épületben lesznek. Más szakos, felsőbbéves hallgatóknak is lehetőségük lesz bekerülni az új kollégiumba. 

A Corvinus Gellért Campus pilot jelleggel indul a 2023/2024-es tavaszi félévben, ezért az alábbi árat kell majd fizetni az elhelyezésért: 

  • 2 ágyas szoba esetén: 60.100 Ft/fő/hó 
  • 3 ágyas szoba esetén: 53.100 Ft/fő/hó 

Kivéve: Részképzéses programok (Study Aborad, Erasmus stb.) 

 

Azon hallgatók, akik a PPE és Data Science szakokon tanulnak (beleértve a magyar és Stipendium Hungaricum hallgatói), mivel képzésük a Corvinus Gellért Campuson történik, támogatásban részesülnek. Ezen két  kiemelt szak magyar hallgatói az alábbi áron költözhetnek be: 

  • 2 ágyas szoba esetén: 40.000 Ft/fő/hó  
  • 3 ágyas szoba esetén: 32.000 Ft/fő/hó 

A PPE és Data Science szakok Stipendium Hungaricum hallgatóinak kollégiumi díját az ösztöndíj program lakhatási támogatása fedezi. 

A kollégiumi jelentkezésről szóló kérvényt január 8. és 18. között adhatod be.  

További részletes információk a Felvételi tájékoztatóban érhetők el. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.09. - 22:06:28