Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Kutatási ösztöndíj az Amerikai Egyesült Államokban

2023-04-12 10:16:45

Az ösztöndíj célja, hogy támogassa a NEURUS egyik USA-ban levő partneregyetemén városi és regionális témákban kutatásokat végző hallgatókat.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A Budapesti Corvinus Egyetem és a NEURUS hálózat együttműködéseként pályázatot hirdet a Corvinus mesterszakos és doktorandusz hallgatói számára, az Amerikai Egyesült Államokban a NEURUS egyik partneregyetemén való kutatásra.

A pályázat célja, hogy a Corvinus ösztöndíj formájában támogassa a NEURUS egyik USA-ban levő partneregyetemén városi és regionális témákban (városgazdaságtan, lakásgazdálkodás, ingatlanfejlesztési, városi környezet, városi fenntarthatóság, településmenedzsment, helyi közösségfejlesztés, közlekedés stb.) kutatásokat végző hallgatókat.

A látogatható partneregyetemek:

  • Arizonai Állami Egyetem, Tempe
  • Floridai Egyetem, Gainesville
  • Kaliforniai Egyetem, Irvine
  • Illinois-i Egyetem, Urbana-Champaign
  • Washingtoni Egyetem, Seattle

Pályázat benyújtási időszak: 2023. április 12. – 2023. május 2.
A pályázati kérelem benyújtásának határideje 2023. május 2., 12:00 óra.

A pályázatról további információ a pályázati kiírásban érhető el, további kérdések esetén Dr. Kocsis János Balázs NEURUS-koordinátorhoz fordulhatnak az érdeklődők a janosbalazs.kocsis@uni-corvinus.hu e-mail-címen. A NEURUS hálózatról további információk a http://www.neurusinfo.org oldalon találhatók.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.28. - 21:22:10