Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Közeledik a 2. Danube Cup vállalkozáskutatási és startupoktatási konferencia

2023-11-13 03:46:00

Az eseményt idén Belgrádban rendezik meg november 24-25. között.
Budapesti Corvinus Egyetem

Motiváció, tartalom, módszerek és hatás – 2023. november 24-25-én kerül sor a 2. Danube Cup vállalkozáskutatási és startup oktatási konferenciára, melyet idén a Belgrádi Egyetem szervez a Corvinus Egyetemmel közösen. 

A Danube Cup a Budapesti Corvinus Egyetem és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem közös nemzetközi védjegye, melynek kutatási és konferenciapillére olyan lendületesen bővül, hogy a 2023-as konferenciát már partnerintézményünk, a Belgrádi Egyetem szervezi a Budapesti Corvinus Egyetem munkatársainak támogatásával. 

A konferencia célja, hogy lehetőséget biztosítson a vállalkozás-, illetve startupoktatás és -kutatás trendjeinek bemutatására, a tapasztalat- és tudáscserére és a más felsőoktatási intézményekben is megvalósítható megoldások ismertetésére. 

2 plenáris, 6 szekció, egy kutatásmódszertani workshop és egy Research Elevator Pitch szekció várja a résztvevőket, mind angol nyelven. A konferencián a részvétel a Szerb Gazdasági Minisztérium támogatásának köszönhetően ingyenes. A hazai résztvevők utazását a BKIK és a Corvinus Egyetem támogatja.  

A konferencia részletes programja itt érhető el 

A konferencia weboldala: https://danubecup.fon.bg.ac.rs/ 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.18. - 18:12:45