Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Kitűnő hangulat, ismerkedés és játék – ilyen volt a Corvinus Piknik

2023-10-11 16:20:00

Mind diákszervezeteink, mind a Corvinus iránt érdeklődők nagyon jól érezték magukat az első Corvinus Pikniken, emellett rengeteg hasznos információval távoztak a középiskolások.

Hat diákszervezetünk készült valamilyen játékos és vicces programmal, hogy a szórakozás mellett hasznos információkkal lássa el a Corvinus iránt érdeklődő középiskolásokat. A sok más program mellett volt vitázás, társasjáték, papírrepülő reptetés és szerencsekerék is, de az élmény mellett sok új tudást is vittek haza magukkal a diákok.  

Hasznos segítséget kaptak az érettségi felkészüléshez a Studium Generale által, megtudták, hogyan kaphatnak plusz 40 pontot a Luca Pacioli díjjal, a Hallgatói Önkormányzat betekintést adott a hallgatói életbe és érdekérvényesítésbe, a Vitaklubnál az érvelési technikákba kaphattak betekintést a diákok, Az Öntevékeny Csoportok Irodája (ÖCSI) arról mesélt, milyen programok várnak a gólyákra, a Heller Farkas Szakkollégium pedig a pénzügyi tudatosság programjukra hívta fel a figyelmet. 

Ha ízelítőt szeretnél kapni a piknik hangulatából, nézd meg az eseményről készült videót: 

A jó hangulatra és a diákok elégedettségére való tekintettel biztosan nem ez lesz az utolsó Corvinus Piknik, várjuk szeretettel a középiskolásokat a következő alkalmon! 

Nézd meg az esemény képeit is: 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.27. - 12:29:03