Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Kiberbiztonsági Játs(s)zMa

2022-09-13 16:50:17

2022 októberében immár ötödik alkalommal vehettek részt a Kiberbiztonsági Játs(s)zMa vetélkedőn.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus Épület

A Belügyi Tudományos Tanács, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet és a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság közös rendezésében, az Európai Kiberbiztonsági Hónap részeként rendezik meg a vetélkedőt. 

A szervezők négy területről várják a háromfős csapatok jelentkezését: a vetélkedő első napjának délelőttjére a belügyi-rendészeti ismereteket és vízügyi ismereteket oktató köznevelési intézmények tanulói, az első nap délutánjára az egészségügyi köznevelési intézmények tanulói jelentkezhetnek. A vetélkedő második napjának délelőttjére a rendvédelmi technikumok tanulóit és a felsőoktatás hallgatóit, a második nap délutánjára a Belügyminisztérium és a belügyminiszter által irányított szervek részéről delegált jelentkezőket várják. 

A résztvevőknek átlagos informatikai, felhasználói ismeretekkel kell rendelkezniük, informatikával/információbiztonsággal/biztonságtechnikával/kibervédelemmel kapcsolatos végzettségek, valamint ilyen szakok, szakirányirányok hallgatóinak jelentkezése nem elfogadható. 

A vetélkedőt digitális formában rendezik meg, a részvételhez szükséges technikai feltételek itt találhatók. 

A csapatok a játékok során pontokat gyűjtenek, a verseny végén a győztes csapat elnyeri a vándorkupát, valamint az első három helyezést elért csapatokkal együtt díjazásban, minden résztvevő pedig oklevélben részesül. 

Vetélkedő időpontja: 2022. október 19. 9:00–12:00 

Jelentkezési határidő: 2022. október 2. 24:00 

A jelentkezés itt érhető el. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.28. - 20:25:13