Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Kerékpáros szervizpont a C épület előtt

2023-04-12 10:36:24

A bringaszezon indulásával kihelyezett szervizoszlopon minden szükséges szerszám megtalálható, amivel a kerékpár apróbb javításait el lehet végezni.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A C épület előtti kerékpártárolók Közraktár utca felőli sarkában álló szervízoszlopon nyomásérzékelő pumpa, csavarhúzók, villáskulcsok és imbuszkulcsok segítenek a bajba jutott bringásokon. A ferencvárosi önkormányzat kezdeményezésére és finanszírozásával kihelyezett szervizoszlop konzolján a kerékpár a nyeregcsőnél felakasztva biztonságosan rögzíthető a szervizelés idejére. A pont üzemeltetését az önkormányzat végzi.

A C épület bejáratánál, a kamerával megfigyelt fedett előteraszon 50 db kerékpárbeálló használható, az épület mélygarázsában, a -1. szinten pedig 3 db zárt kerékpártárolót vehetnek igénybe az egyetem munkatársai.

A zárt kerékpártárolók használatára vonatkozó igényeket a Campus Szolgáltatások digitális ügyintézési felületén lehet leadni, az űrlap elérhető az Intraneten a Digitális Szolgáltatások között (Campus Szolgáltatások / Kerékpártároló igénylése/lemondása).

A zárt kerékpártároló-helyek használatának egy egyszeri 5.000 forintos díja van, amely tartalmazza a tároló nyitásához szükséges kártya díját is. 

Az Egyetemre kerékpárral érkezők számára a C épület 6. emeletén, a 659-es tanteremmel szemben kialakított női és férfi öltözőkben zuhanyozási lehetőség is biztosított.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.29. - 02:32:51