Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Tovább bővült a MyCorvinus appal igénybe vehető kedvezmények köre

2022-05-31 13:56:00

Már a Starbucks kávézóiban is érvényesíthető az online kupon a Corvinus hallgatóinak és munkatársainak. A partnerek sora folyamatosan bővül, érdemes figyelni és használni a MyCorvinus applikációban a Corvinus Kedvezmények funkciót.

Örömmel mutatjuk be a MyCorvinus app legújabb funkcióját, ami a Hallgatói Önkormányzat és az Egyetem szervezeti egységeinek együttműködése révén született meg. A funkció partnerek által biztosított, kizárólag egyetemi polgárok számára nyújtott kedvezményekre épül. Induláskor két típusú, százalékos és speciális engedmények érhetők el angol és magyar nyelven. Jelenleg négy kategóriában kaphatnak a felhasználók engedményeket, ezek a közlekedés, a sport és sportszer, a vendéglátóhely, valamint a szállás. Egy partner egyszerre akár többfajta kedvezményt is kínálhat. A funkció hasznos eleme a térképes nézet, ami segítségével megtudhatjuk mi, hol érhető el helyileg és oda hogyan juthatunk el, illetve ugyanezzel a mozdulattal a közelben található partnerek és kedvezményeik között is böngészhetünk.  

A Kedvezmények menü eléréséhez bejelentkezett állapotban kell lennünk az appban, amit mind a hallgatók, mind pedig a munkavállalók a CUSMAN azonosítójukkal (és az ahhoz tartozó jelszóval) tehetnek meg. A kedvezmények az app menüjéből érhetőek el és az aktiválásukat követően fizetéskor felmutatva – vagy bizonyos kedvezmények esetén a kapott kódot online, weboldalon keresztül felhasználva – vehetők igénybe. 

Ha van olyan partner, aki nem található meg a Corvinus Kedvezményekben, a Partnerlista közepén található partnerajánló űrlap segítségével ajánlható.

Az alkalmazás kapcsán felmerülő javaslatokat a Digitális Innováció csapata örömmel fogadja az app nyitóoldalán megtalálható űrlapon keresztül, vagy az E épület 183. irodájában személyesen is. 

A MyCorvinus alkalmazás angol és magyar nyelven is elérhető. Az app iOS-re az App Store-ból, Android-ra pedig a Google Play-ről tölthető le. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.12. - 17:48:37