Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Júniusban ismét Kutatási Hét a Corvinuson – Szervezzük meg újra együtt!

2022-05-09 16:43:20

A Kutatásmenedzsment Iroda júniusban ismét megrendezi a Kutatási Hetet a Corvinus Egyetemen.
Corvinus Épület

A színes programokhoz, workshopokhoz, kutatással kapcsolatos képzésekhez és a meghívott külföldi vendégek előadásaira idén június 20-24. között lehet csatlakozni. 

A résztvevők bemutathatják folyó vagy már lezárult kutatásaikat az Egyetem oktatói-kutatói közösségének, ötleteket meríthetnek mások munkájából, kutatással kapcsolatos témákról és együttműködési lehetőségekről beszélgethetnek. A szervezők az eseményen az Egyetem termei mellett az online térben is biztosítanak lehetőséget a szakmai párbeszédre. 

Színes programok, workshopok, kutatással kapcsolatos képzések, meghívott külföldi vendégek előadásai és még sok egyéb tartalom várja az érdeklődőket az 5 napos rendezvényen 2022. június 20-24. Között.A szervezők várják olyan kollégák jelentkezését, akik szívesen beszámolnának kutatásukról, megosztanának egy jó workshop-ötletet, amely lehetőséget nyújt a kutatással kapcsolatos gondolatok megosztására vagy bemutatnának egy izgalmas kutatási módszertant. 

Várják azon kollégák jelentkezését is, akik szívesen közreműködnének az eseményen előadóként, programszervezőként és megmutatnák kutatásuk, programjuk eredményeit a nagyközönség számára. 

A júniusi Kutatási Hét egyéb újdonságairól hamarosan tájékoztatást adnak a szervezők. 

A Kutatási Héten bármely intézet, kutatóközpont kutatója, oktatója tarthat workshopot, szervezhet beszélgetéseket vagy előadásokat.  

 Ehhez a következőket kell tenni: 

  1. Lépjen be a Workflow pályázati rendszer felületére, ahol külön blokkot alakítottunk ki a Kutatási Hét program regisztrációjának.  
  1. Válasszon időpontot és válassza ki a megrendezés formáját (személyes, online, hibrid). 
  1. Töltse ki online jelentkezési lapunkat!  
  1. Mentse el a dátumot és hívjon meg mindenkit, akit Ön szerint érdekelhet a program, vagy akit még szeretne, hogy ott legyen, és persze jöjjön el a többi programra is! 

A programra regisztrálni 2022.05.11. 8.00 órától lehet. 

Jelentkezési határidő: 2022.05.31. 16.30 óra. 

A Kutatásmenedzsment Iroda a programregisztrációs lapon megjelöltek szerint elkészíti a Webinárok online felületét, ahol az előadók meg tudják tartani saját eseményüket. A Webinar linkeket minden előadónak elküldik. A személyes jelenléttel megrendezendő eseményeknek az Egyetem falai között, hibrid termekben az E épületben biztosítanak teret. A programokról programfüzetet készítenek, melyet a Kutatási Hét honalapján érhetnek el az érdeklődők.  

Kutatási Hét időpontja: 2022. június 20-24. 

Helyszíne: Budapesti Corvinus Egyetem, valamint a Kutatási hét online TEAMS/Webinar felületei  

Bővebb információ a programról: 

Bordás-Tóth Éva
Vezető kutatási szakértő
+36703648181
btotheva@uni-corvinus.hu 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.15. - 04:21:21