Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Jelentkezz demonstrátornak! 

2023-01-11 13:11:44

Pályázni január 27. 12 óráig lehet.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus Ambassador

Demonstrátori pályázat a tantervi követelményeken túlmutató tevekénységek ellátásra nyújtható be. A pályázatot az általános rektorhelyettes írja ki. Egy pályázati időszakban maximum kettő szervezeti egységbe lehet pályázatot benyújtani, és intézetenként egy-egy demonstrátori hely pályázható meg. 

Amennyiben a hallgató egy intézetbe nyújt be pályázatot, ott legfeljebb két demonstrátori helyet pályázhat meg. A hallgató egyidejűleg csak egy intézetnél és csak egy demonstrátori feladatra kaphat demonstrátori megbízást. A demonstrátorral foglalkoztatásra irányuló szerződést köt az egyetem a pályázat pozitív elbírálása esetén legkésőbb a tavaszi félév első napjáig. 

Kik pályázhatnak és hogyan történik a pályázás? 

Azok a nappali, aktív, alap-, osztott és osztatlan mesterképzésben részvevő hallgatók pályázhatnak, akik megfelelnek a demonstrátori szabályzat 4§ (3) pontjában foglaltaknak. 
 
A kérvény leadása elektronikus úton lehetséges a Neptun tanulmányi és nyilvántartási rendszeren keresztül. Az Ügyintézés menüpontban a Kérvények almenüpontot kiválasztva a kitölthető kérvények között található a Demonstrátori pályázat. 

A pályázati kiírás és a szükséges mellékletek itt érhetők el

Az új demonstrátori szabályzat ezen a linken érhető el

A pályázat benyújtási időszaka: 2023. január 13. 10:00 óra – 2023. január 27. 12:00 óra 

Kapcsolattartó elérhetősége: 

Akadémiai Menedzsment 
E-mail: szilvia.nagy@uni-corvinus.hu 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.30. - 06:04:48