Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Jelentkezz a legtöbb hazai piacvezető vállalatot bevonó esettanulmányi versenyre!

2023-01-27 09:38:41

Az idei XXIV. Országos Esettanulmány Versenyre március 5-ig jelentkezhetnek a csapatok.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A nagy múltra visszatekintő Országos Esettanulmány Verseny (OEV) Magyarország legkiemelkedőbb esettanulmány versenye, ahol a hallgatók egy valós vállalati probléma megoldásán keresztül mérik össze tudásukat. Az OEV hazánkban a legrégebb óta megrendezett, legtöbb egyetemet, egyetemi hallgatót és hazai piacvezető vállalatot bevonó verseny. 

A versenyre négyfős csapatok jelentkezését várják. A jelentkezők magyar vagy határon túli, magyar nyelvű közgazdaságtudományi és gazdálkodástudományi képzéssel rendelkező egyetem legalább harmadik (aktív vagy passzív) félévét megkezdett, nappali tagozatos hallgatói lehetnek. 

A verseny menete: 

  • Február 20 – március 5: Jelentkezési időszak – Az érdeklődő hallgatók négyfős csapatokban jelentkezhetnek február 20-tól március 5-ig az oev.hu weboldalon. 
  • Március 1-12: Online forduló – A regisztrált csapatoknak közel 2 hét áll rendelkezésére megoldani az esettanulmányt. Amelyik egyetemről több, mint 3 csapat jelentkezik, ott egy belső fordulót is rendeznek. 
  • Március 13-17: Belső fordulók – Az egyetemek a belső fordulón választják ki azt a három csapatot, melyek az adott egyetemet képviselik az országos megmérettetésen. 
  • Április 1-3: Országos döntő – A 3 napon át tartó eseményen a továbbjutott csapatoknak 33 órája van megoldani egy esettanulmányt. A hétvégén csapatépítő és networking események is várják a versenyzőket. 
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.25. - 09:06:31