Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Jelentkezz a BlackBelt Ötletversenyre!

2022-09-12 16:08:29

A BlackBelt és a Budapesti Corvinus Egyetem a tavalyi verseny sikerei után idén is megrendezi a BlackBelt Ötletversenyt a hallgatók számára.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Az ország IT szektorának egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata szakmai és pénzügyi támogatást kínál az olyan egyedülálló és innovatív hallgatói ötletekhez, amelyek a vállalatok mindennapi folyamatait könnyíthetik meg digitalizációs megoldások által és amelyeknek kivitelezéséhez már csak a megfelelő szoftver fejlesztése hiányzik.  

A hallgatók a több mint 700.000 Ft összdíjazású versenyen lehetőséget kapnak arra, hogy kipróbálják magukat az IT szektorában a terület szakértőinek szakmai támogatásával, valamint, hogy együttműködhessenek egy vezető szoftverfejlesztő vállalattal üzleti elképzelésük kivitelezése során.  

Az ötletversenyre minden olyan nappali, levelező vagy esti tagozatos, alap, mester, MBA, PhD vagy posztgraduális képzésen részt vevő hallgató jelentkezését várjuk, aki szeretné megtenni a következő lépést abban, hogy elképzelése valódi, piaci termékké váljon.  

Az első körben beérkezett pályázatok közül a BlackBelt Zrt. és az Egyetem szakembereiből álló zsűri kiválasztja a 10 legjobb ötletet. A továbbjutott hallgatók szakmai tanácsadást kapnak a tervük részletesebb kidolgozásához, továbbá meghívást kapnak a novemberi döntőre, ahol a szakmai zsűri előtt mutathatják be piaci elképzelésüket.   

A versenyre való pályázáshoz szükséges egy minimum 2 oldalas leírás elkészítése az ötletről, ami röviden bemutatja az iparágat, annak nehézségeit, illetve, hogy a javaslat milyen problémákra, kiknek és hogyan nyújt egyedülálló megoldást.  

A pályázatok benyújtási határideje: 2022. október 30.  

Bővebb információ és jelentkezés: itt  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.09. - 20:57:06