Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Izgalmas három nap az Educatio Kiállításon

2022-01-15 16:26:06

A tavalyi online esemény után végre újra személyesen találkozhattunk a leendő corvinusosokkal.

A felsőoktatási kiállítás a felvételi szezon egyik legfontosabb eseménye. A Hungexpo területe több tizezer felvételizővel, valamint a felsőoktatási intézmények, a duális partnerek és az egyéb kiállítók standjaival telt meg január 13. és 15. között. A Corvinus kitelepülésénél több mint 7000 kíváncsi érdeklődő kérdéseire válaszoltunk. Az alapképzéseinket a Hallgatói Önkormányzat segítői és a szakos nagykövetek képviselték, pénteken pedig a szakfelelősöktől is kérdezhettek a felvételizni vágyók. Sokan kértek segítséget a Hallgatói Szolgáltatások kollégáitól is a felvételi ügyek, a Corvinus Ösztöndíj és a többi fontos adminisztratív teendőben. Nyílt napjainkhoz hasonlóan most is rengetegen szerettek volna a szerencsekerékkel játszani, ahol a pörgetéssel corvinusos ajándékokat nyerhettek.

Nem csak a standunknál találkozhattak a résztvevők a Corvinusszal, a nagy színpadon pénteken Szántó Richárd, alapképzésekért felelős dékán, szombaton pedig Jávor Dániel, magyarországi hallgatói toborzási szakértő és Köteles Ádám, hallgatói nagykövet meséltek a gyakorlatorientált képzésekről és a nálunk szerzett diploma értékéről.

Szeretnénk, ha azok sem maradnának tájékoztatás nélkül, akik lemaradtak a Kiállításról, így szeretettel várunk minden érdeklődőt január 27-én alap- és osztatlan képzéseinket bemutató online nyílt napunkon.

Aki pedig addig is informálódni szeretne, a legfontosabb tudnivalókat megtalálja az alapképzésekre, valamint a mesterszakokra jelentkezők számára készült weboldalainkon.

Kollégáinknak és jelenlegi hallgatóinknak köszönjük a részvételt, tájékoztatást, leendő diákjainknak pedig az érdeklődést!
Sikeres felvételit kívánunk!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.19. - 12:02:03