Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Ismét Corvinus-siker a Hungarian Startup University programban

2023-12-14 10:16:00

A Corvinus hallgatói idén is a legjobb átlagpontszámot érték el a versenyben.
Budapesti Corvinus Egyetem

A Corvinus Egyetem csapatai sikeresen végigjárták a kihívásokkal teli utat, és a kitartó munka gyümölcseként a HSUP (Hungarian Startup University) versenyben 70 pontból átlagosan 66 pontot értek el, ezzel győztesként került ki egyetemünk az idei évben is. 

A versenyen való diadal úgy az eredményekben, mint a csapatmunkában, innovációban és elkötelezettségben is tükröződik. Az elismerés az összes Corvinusos csapatot, a mentorokat és támogatókat is illeti. 

“Ez a győzelem nem csupán egy verseny értékes része, hanem egyben inspiráció is, hogy továbbra is megőrizzük elkötelezettségünket és az innováció iránti szenvedélyünket a jövő kihívásainak megoldásában. A HSUP versenyen elért sikerünk reményeink szerint csak az első lépés egy hosszú és eredményes úton, amely során további lehetőségeket és elismeréseket hozhat a képviselt ötletek és projektek számára. Gratulálunk mindenkinek, aki részt vett ebben az izgalmas versenyben, és hozzájárult a Corvinus Egyetem sikeréhez” – mondták a versenyről a corvinusos felkészítők. 

Idén is megjelentek a társadalmilag felelős projektek a profitorientált ötletek mellett, amelyek kidolgozásában Dr. Pintér Éva és Dr. Bagó Péter, mint a program vezetői és mentorai végig támogatták az ötletek elkészültét, ezt a munkát pedig a következő félévben is folytatják. Az idén minden eddiginél nagyobb létszámú hallgató jelentkezett a programra számos képzési területről, 428-an sikeresen teljesítették a HSUP modulokat és onepagereken keresztül formalizálták ötleteiket. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.24. - 16:11:14