Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Indul a #virághelyett vezetői ambíciót program

2022-03-23 15:37:53

Ahhoz, hogy minél több nő el tudja magát képzelni vezető pozícióban, elengedhetetlen, hogy jó példát, erős, ambiciózus női példaképeket lásson maga előtt, amivel megtanulhatja a család és a karrier összeegyeztetésének és az otthoni munkavégzés megosztásának fontosságát. Ez azonban a pályakezdő fiatalok életéből gyakran hiányzik, félő, hogy sokan berögzült, patriarchális mintákat látnak a családjukban, a felsőoktatási intézményekben vagy a munkahelyükön.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Top Épület

Az Egyenlítő Alapítvány azért dolgozik, hogy a nők ugyanolyan arányban legyenek képviselve a döntéshozatalban, mint a társadalomban, hiszen számos kutatás igazolja, hogy az ő bevonásukkal meghozott döntések sokkal megalapozottak. 

Az Alapítvány célja összekötni a legnagyobb egyetemek és főiskolák hallgatóit sikeres női vezetőkkel, hogy pályájuk elején olyan élményben legyen részük, amely segítségével elhihetik, hogy a későbbiekben ők is magasra juthatnak és hogy meg fognak tudni birkózni bizonyos, a karrierjük különböző pontjain felmerülő nehézségekkel. 

A #virághelyett vezetői ambíciót program keretében az Alapítvány maximum 50 hallgató részére 2022. április és május között egy kétórás inspirációs (karrier)beszélgetést szervez. 
 
Szeretnél részt venni a programban? Jelentkezz március 31-ig az alábbi form kitöltésével. 

További információ a programról itt és itt található. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.20. - 01:13:56