Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Hozd ki egyetemi tanulmányaidból a maximumot, szerezz szakmai gyakorlatot a Pénzügyminisztériumban!

2023-10-13 12:27:00

Kapj képet a PM-ben folyó szakpolitikai, költségvetés tervezési, véleményezési, elemzési, jogalkotási, hatásvizsgálati, kutatási és koordinációs folyamatokról!

Budapesti Corvinus Egyetem

Gyakornokként megismerkedhetsz a szaktárcánál folyó szakmai munkával, bekapcsolódhatsz a napi munkavégzésébe, és önállóan oldhatod meg a szakmai vezetőd által rád bízott feladatokat, illetve tapasztalatokat gyűjthetsz a munka világába való belépéshez. 

A szakmai gyakorlat során elsajátíthatod, és fejlesztheted kompetenciáidat a határidőre való pontos, precíz munkavégzésben a feladatok jellegétől függően önállóan, vagy csapatban. Bevezetnek a fogalmak, elméletek, releváns módszerek megismerésébe és alkalmazásába, speciális ismeretek elsajátításába.  

Téged várnak,  

  • ha a Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Gazdasági Egyetem, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, az Óbudai Egyetem, vagy a Pázmány Péter Katolikus Egyetem: utolsó éves hallgatója vagy, és szeretnéd megismerni a közigazgatást a gyakorlatban.  
  • ha nyitott és megbízható vagy, képes vagy csapatban dolgozni, jó kommunikációs és szervezőkészséggel, problémamegoldási és logikai érzékkel rendelkezel, feladataid ellátása során a diszkréció, a precizitás jellemző rád.  

Amit kínálnak: 

  • már 2023. november 1-től, de legkésőbb 2024. január 1-től, hat hónap időtartamban hallgatói munkaszerződéssel teljes munkaidőben (heti 40 órában) izgalmas feladatok, 
  • történelmi munkakörnyezet és barátságos légkör, 
  • a szakmai gyakorlat letelte után lehetőség a továbbfoglalkoztatásra, 
  • bruttó 300.000,- Ft/ hó díjazás.   

    Gyere el az október 18-án 12 órakor a Pénzügyminisztériumban tartandó nyílt napra és szakmai workshopra. A szakmai workshopot 14 órától Dr. Varga Mihály Miniszter úr nyitja meg. 

    Ide – a neved, és a születési dátumod beírásával – az alábbi e-mail-címen tudsz regisztrálni: 

    workshopregisztracio@pm.gov.hu 

    Ha bővebben is meg szeretnéd ismerni a Pénzügyminisztérium felépítését, szakterületeit, alapvető feladatait, a Szervezeti és Működési Szabályzatukat itt találod meg: Szervezeti és Működési Szabályzat 

    Ha szeretnél élni a lehetőséggel, küldd el a hr@pm.gov.hu címre az önéletrajzodat, és azt a motivációs levelet, amiben kifejted, miért választod a Pénzügyminisztériumot, melyik területen szeretnél gyakornokoskodni, és milyen dátummal tudod elkezdeni a programot!  (legkorábban 2023. november 1., legkésőbb 2024. január 1.) 

    Az önéletrajzon tüntesd fel, hogy a gyakornoki programra jelentkezel. 

    A motivációs levélben térj ki arra is, szerinted mi a három legnagyobb kihívás, amivel a magyar gazdaságnak szembe kell néznie a következő 10 évben!    

    Jelentkezési határidő: október 31. 

    Vágólapra másolva
    X
    ×
    GEN.:2024.04.28. - 12:49:35